logo tuinhuis klik voor Het Raadhuis

Arrangementen

In onze tuin is er ruimte genoeg om heerlijk met een groep te komen genieten van verschillende arrangementen die wij verzorgen. Van een eenvoudige lunch, tot een uitgebreide middag vol lekkers. Ook buiten onze standaard openingstijden. Hieronder staan enkele voorbeelden van arrangementen die wij verzorgen. Heeft u andere wensen, dan kunt u natuurlijk altijd contact opnemen voor de mogelijkheden.

Luxe Lunches - Met uw groep heerlijk komen lunchen? Dat is zeker mogelijk. We kunnen heerlijke belegde broodjes op schalen verzorgen en deze begeleiden met een vers gemaakte soep.

High Tea - Een mooi klassiek gedekte tafel nodigt uw gasten uit om plaats te nemen. Nadat iedereen is voorzien van de meeste bijzondere theesoorten zullen wij de hapjes op etagieres en schalen aan tafel brengen. De combinatie tussen hartige, zoete, warme en koude hapjes maakt dat uw gasten heerlijk zullen smullen. De High Tea is ook heel goed als lunchvervanger in te zetten.

Receptie - Voor uw groep kunnen we ook de tuin inrichten met meerdere zitjes en statafels zodat er een heerlijke ongedwongen receptie kan worden gegeven. Verder door u helemaal aan te kleden naar uw eigen wensen.

Kunst en Kitchig - Uniek is ons eigen antiek-arrangement. Uw gastheer is de Antiquair, Jan Holtkamp. Hij neemt u mee in de wereld van antiek en kan werkelijk de mooiste verhalen vertellen over de antieke producten die u zelf van zolder heeft meegenomen. Dit kunnen wij begeleiden met lunches, koffie met gebak of een mooie tapas-maaltijd.

 

Varen - Wij verzorgen voor u een mooie westlander met schipper welke uw groep mee gaat nemen over de mooie wateren in en om Schipluiden. Dit kunnen wij combineren met een heerlijke lunch voor onderweg of een mooie start of afsluiter in onze tuin.

 

Historische Dorpswandeling - Onze gids neemt u mee door het prachtige dorpje Schipluiden en kan hier veel verhalen over vertellen. Hoe is dit dorp ontstaan, en waar is het enorme kasteel-keenenburg gebleven? Liever zelf op pad, wij hebben ook gratis wandelroutes op papier die u in zo'n 20 minuutjes door het dorp heen leidt.